testimonials

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που ασχολείται με την εκπαίδευση τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος. Πέρα από ομαδικά μαθήματα που παρακολουθώ στο Harmonic Motion, έκανα και Personal Training προπόνηση μαζί του και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Μέσα σε διάστημα 4-5 μηνών οι αντοχές, η δύναμη μου, οι ικανότητες και η ευλυγισία μου εξελίχθηκαν με γρήγορους ρυθμούς. Συνεχώς με παρακινούσε να συνεχίσω και να μείνω σταθερή στον στόχο μου και φυσικά στο μάθημα υπήρχαν και πολλές στιγμές γέλιου με το χιούμορ του. Το συστήνω σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον εαυτό τους τόσο για τα γρήγορα αποτέλεσμα, καθώς και για την βελτίωση της καθημερινότητας, της διάθεσης και της γνώσης που αποκτάς όσο συζητάς μαζί του. Τέλος, να επισημάνω ότι παράλληλα είχα κάποιον τραυματισμό από τον οποίο με βοήθησε να αναρρώσω πιο γρήγορα και φυσικά να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση σε ένα υψηλό επίπεδο.

Κωνσταντίνα Μ., Βρεφονηπιοκόμος

 

'Ο όρος Personal Trainer φωτογραφίζει τον Κωνσταντίνο Περρέα. Η ολιστική προσέγγιση προς τον ασκούμενο του εμπεριέχει όχι μόνο εις βάθος γνώση των λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος αλλά και συμβουλευτική για πνευματική - ψυχική ισορροπία και σωστή διατροφή. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, όντας ο ίδιος αθλητής, μεταδοτικότητα, υπομονή αλλά και την απαραίτητη Συναισθηματική Νοημοσύνη που τον βοηθάει να αντιλαμβάνεται πόσο και πότε πρέπει να πιέσει τον αθλούμενο να ξεπεράσει τα προηγούμενα όριά του. Ακολουθώντας το εξατομικευμένο για σένα πρόγραμμά του, αισθάνεσαι ήδη μετά το πρώτο μήνα την αλλαγή στο σώμα, τη δύναμη αλλά και τη διάθεσή σου. Συνιστώ τον Κωνσταντίνο ανεπιφύλακτα ως γυμναστή-σύμβουλο καλής φυσικής κατάστασης σε όποιον θέλει πραγματικά και με συνέπεια να κάνει την άθληση τρόπο Ζωής!'

Με εκτίμηση,

Καμαριώτου Μαργαρίτα ΒΑ Εκπαιδευτική Ψυχολογία Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ) CAMBRIDGE DELTA MODULE 2

 

"Για να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός αλλά και για να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα της άσκησης πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι εξής παράγοντες:

• Σωστή εκτέλεση της άσκησης – τεχνικής

• Συχνότητα άσκησης

• Ένταση

• Διάρκεια

• Διαλλείματα – χρόνοι ξεκούρασης, συμβουλές για τη διάρκεια του ύπνου κα.

• Σωστή διατροφή για την λήψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται να λάβει ο κάθε ασκούμενος για την αποκατάσταση μετά την άσκηση (όπως είναι για παράδειγμα οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία κλπ).

• Εξατομίκευση των ασκήσεων ανάλογα με τον σωματότυπο και τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου (και ιδιαιτέρως αν υπάρχουν παθολογίες).

• Αλλαγές στο προπονητικό πρόγραμμα ανά διαστήματα καθώς ο οργανισμός θα λέγαμε ότι φτάνει σε ένα ‘πλατό’ με τις ίδιες παραμέτρους και πρέπει να προσαρμόζεται εκ νέου για να έχει μια συνεχιζόμενη βελτίωση.

Αυτούς τους παράγοντες καλείται να σκεφτεί κάποιος ασκούμενος πριν ξεκινήσει τις προπονήσεις του, πράγμα σχεδόν αδύνατο. Αυτό λοιπόν δημιουργεί την ανάγκη να μιλήσει με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που θα οργανώσει όλες αυτές τις παραμέτρους και θα εξατομικεύει την προπόνηση. Προφανώς οι ιδανικές συνθήκες είναι στα ιδιαίτερα μαθήματα γιατί υπάρχει το οπτικό, το ακουστικό και κυρίως το απτικό ερέθισμα που διορθώνουν βέλτιστα τον ασκούμενο, αλλά έως να επιτραπεί η άσκηση ξανά κατά αυτόν τον τρόπο καλό θα ήταν να γίνει όσο πιο οργανωμένα γίνεται η δημιουργία του προγράμματος. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι 3 σετ από 10 επαναλήψεις για όλους μας, ο καθένας μας έχει τις δικές του ανάγκες."

Καρκαλάκος Θεόδωρος PT – OMT, Φυσικοθεραπευτής εκπαιδευμένος στην Ορθοπεδική Θεραπεία με Χειρισμούς, το Clinical Pilates και το Medical Training Therapy.

 

"Τέλειες προπονήσεις με ποικιλία ασκήσεων χωρίς τραυματισμούς ένας άνθρωπος που αξίζει να εμπιστευτείς για να πετύχεις τον στόχο σου!"

Θεοδώρα Ρ. Ελ. Επαγ.

 

Άρτια καταρτισμένος Personal Trainer που σε βοηθά να έχεις τα καλύτερα δυνατά εξατομικευμένα αποτελέσματα. Με ολιστική προσέγγιση του ατόμου καθώς και συνεχή ψυχολογική υποστήριξή του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα για μια διαφορετική και μόνιμη εμπειρία εκγύμνασης σώματος και πνεύματος.”

Μαρία Τ., Εκπαιδευτικός

 

Ξεκίνησα το Personal Training με τον Κωνσταντίνο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Αρχικά σε εξωτερικό χώρο λόγω Covid. Χωρίς την πολυτέλεια του γυμναστηρίου και των οργάνων ο Κωνσταντίνος είχε άπειρες ιδέες και λύσεις και η «δουλειά» έγινε! Από τον πρώτο μήνα το πόδι μου είχε μεγάλη διαφορά όπως και το υπόλοιπο σώμα γιατί η προπόνηση που κάναμε ήταν κυκλική και η αντιμετώπιση που είχα ήταν ως κανονικής ασκούμενης  και όχι ως τραυματία που ένιωθα εγώ. Το πόδι μου πια είναι καλά όπως πριν, αλλά εγώ συνεχίσω την προπόνηση γιατί η γυμναστική μπήκε στην ζωή μου για τα καλά. Πρώτη φορά είμαι με πολύ καλή φυσική κατάσταση και γυμνασμένο σώμα, στο γυμναστήριο πλέον. Ο χώρος είναι πολύ καλός, μεγάλος, καθαρός, φωτεινός με πολλά όργανα και επιλογές. Και πάντα ο Κωνσταντίνος αφοσιωμένος.”

Βερόνικα Χ., Επιχειρηματίας

 

Μετά από 4 χρόνια Personal Training με τον Κωνσταντίνο Περρέα, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι τον χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός. Μέσα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, φροντίζει να προσαρμόζει την προπόνηση στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου, με προσοχή και συνέπεια από το πρώτο λεπτό προπόνησης έως το τελευταίο. Συγχαρητήρια κι εύχομαι να συνεχίσεις την καταπληκτική δουλειά για πολλά χρόνια ακόμα!

Γεωργία Σ., Οικιακά

 

Τα μαθήματα Personal Training με τον Κωνσταντίνο είναι πάρα πολύ καλά, προσαρμοζόμενα πάντα στις ανάγκες και τις δυνατότητες που έχει ο καθένας. Εννοείται στην προπόνηση δεν βαριέται ο άλλος ποτέ! Με ένα ευρύτατο ασκησιολόγιο ποτέ δεν υπάρχει ρουτίνα στην προπόνηση και πάντα υπάρχει κάπου και μια καινούρια άσκηση-διέγερση για να προκαλείται το σώμα διαρκώς.”

Μαρία Π., Ιδ. Υπάλληλος

 

Ο Κωνσταντίνος ως Personal Trainer με βοήθησε πάρα πολύ. Αρχικά να επανέλθω στη φυσική κατάσταση που είχα προ 15ετίας που ήμουν αθλητής. Πολύ προσεκτικός με τους τραυματισμούς μου, επαγγελματίας, με όρεξη. Του αρέσει πολύ η δουλειά του και αυτό φαίνεται. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Χρήστος Κ. Ιδ. Υπάλληλος

 

Tags: online personal training, online fitness, online personal coaching, training online, προπόνηση εξ αποστάσεως, διαδίκτυακη προπόνηση, ατομική προπόνηση online, εξατομικευμενη προπόνηση μέσω Web, Internet fitness, Web fitness coaching, online fitness and nutrition, fitness & wellness, γυμναστική, ευεξία, διατροφή