benefits

Τον τελευταίο καιρό και παρά την οικονομική κρίση, το online personal training προβάλλεται ως ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή προπόνησης. Στην πραγματικότητα οι ασκούμενοι που επιλέγουν την προσωπική εκγύμναση σπάνια επιστρέφουν στον ομαδικό τρόπο προπόνησης.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδυκτύου, όπου και εάν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε τον προσωπικό σας γυμναστή, online personal trainer. Είναι απαραίτητο, να μάθετε πόσο σημαντική είναι η προσωπική προπόνηση και πόσο πιο άμεσα είναι τα αποτελέσματα που μας προσφέρει. Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής είναι απαραίτητο να είναι εξατομικευμένο και βασισμένο στους στόχους, σωματότυπο και τρόπο ζωής του αθλούμενου.

Το online personal training έχει αρκετά πλεονεκτήματα με σημαντικότερο όλων, την διαρκή επαφή του γυμναστή με τον ασκούμενο. Αυτή η σχέση διασφαλίζει τη δημιουργία προσωπικού προγράμματος, την άρτια τεχνικά εκτέλεση, τη διαρκή ανατροφοδότηση (πληροφορία μετά τη προσπάθεια), την ασφάλεια, την παρότρυνση, τον αυστηρό ρυθμό εκτέλεσης.

Άρα, το HM ONLINE PERSONAL FITNESS COACHING πρόγραμμα που θα σχεδιαστεί θα είναι προσωπικό και ειδικό για εσάς, τον ασκούμενο. Μέσα από ειδικές μετρήσεις (fitness assessments), θα αξιολογηθεί το επίπεδο φυσικής κατάστασης και θα υπάρχουν  προσαρμογές, οποιαδήποτε στιγμή του προγράμματος στο πλάνο προπόνησης και διατροφής, ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτά.

Tα οφέλη λοιπόν που θα έχει ο ασκούμενος από ένα online personal training πρόγραμμα μαζί μου είναι πολλαπλά:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Κρατείται, προσωπικό αρχείο - ιστορικό και καρτέλα με τα σωματικά και φυσιολογικά χαρακτηριστικά του ασκούμενου, για καθορισμό προσωπικού στόχου του προγράμματος άσκησης, αποτελεσματικά και αποδοτικά. Όλα τα δεδομένα παραμένουν εμπιστευτικά και για απολύτως προσωπική χρήση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Δομείται, το προσωπικό πρόγραμμα άσκησης, σύμφωνα με ειδικές μετρήσεις φυσικής κατάστασης και με σεβασμό στις μυοσκελετικές ιδιαιτερότητες, την ύπαρξη τραυματισμών ή/και μυοσκελετικών ανισορροπιών του ασκούμενου, καθώς και τον διαθέσιμο χρόνο, εξοπλισμό και συνηθειών και τρόπο ζωής του ασκούμενου. Ο Personal Trainer θα σας βοηθήσει να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας και να μην τραυματιστείτε, σχεδιάζοντας ένα εξατομικευμένο, συστηματικό και στοχευόμενο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Το προσωπικό πρόγραμμα άσκησης, χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ποικιλία ασκήσεων και μεθόδων προπόνησης. Προσαρμόζεται ανάλογα με τη διάθεση και την ικανότητα του ασκούμενου, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης να περνάει ευχάριστα, ώστε σε συνδυασμό με την πρόοδο που θα έχει, να ανυπομονεί για την εκτέλεσή του. Ο Personal Trainer θα μετατρέψει μια βαρετή και κουραστική ώρα άσκησης σε μια ευχάριστη και απολαυστική προπόνηση. Εσείς δεν έχετε παρά να αφοσιωθείτε στην προσπάθεια που έχετε να κάνετε «ταξιδεύοντας» μέσα στον χρόνο.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. Μέσω ειδικών μετρήσεων της φυσικής κατάστασης (fitness assessments), ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το πρόγραμμα άσκησης αναπροσαρμόζεται. Επίσης, εξετάζεται η επίτευξη του στόχου και η πρόοδος του ασκούμενου, οδηγώντας σε συμμόρφωση στο πρόγραμμα και την τόνωση του αισθήματος ικανοποίησης. 

ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο Personal Trainer ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες προπονητικές μεθόδους και τεχνικές ασκήσεων και γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί τον καινούργιο εξοπλισμό και όργανα γυμναστικής. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι ενσωματώνει όλα αυτά τα στοιχεία στο πρόγραμμά σας, κι εσείς κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε παρανοήσεις γύρω από την προπόνηση. Με την εκτέλεση του προσωπικού προγράμματος online personal training, μπορούν να επιτευχθούν τόνωση του μυϊκού συστήματος, αύξηση του βασικού μεταβολισμού, αύξηση το ρυθμού καύσης θερμίδων και χάσιμο μάζας λίπους αποτελεσματικότερα. Διαμέσου της διατροφικής υποστήριξης, υπάρχει επίσης συνεχόμενη υπενθύμιση, ότι χρειάζεται έλεγχος και πρόγραμμα στη διατροφή σας για να εμφανισθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ. Μέσα από την τακτική επικοινωνία και καθοδήγηση, βελτιώνεται η εκτέλεση των ασκήσεων (τεχνική, συνδυασμός ασκήσεων, σωστή αναπνοή κτλ,  ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης τραυματισμού. Η σωστή τεχνική εκτέλεση της άσκησης είναι το πιο σημαντικό σημείο στην προπόνηση γιατί μόνο έτσι μεγιστοποιούνται τα αποτελέσματα και ελαχιστοποιούνται οι τραυματισμοί. Σε συνδυασμό με τον σωστό προγραμματισμό, μπορείτε να φτάσετε στην άριστη εκτέλεση της κάθε άσκησης και να βελτιώσετε τη δύναμη και τη φυσική σας κατάσταση.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ. Η σωστή και αποτελεσματική επικοινωνία, οδηγεί στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του ασκούμενου φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. ¨Έτσι με την υποστήριξη και παρακίνηση μου  κατά τη διάρκεια του προγράμματος, επέρχεται αύξηση της αυτοπεποίθησης, έτσι ώστε ο ασκούμενος να βρίσκει δυνάμεις, που θα τον βοηθήσουν να ξεπερνά τον εαυτό του.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Η τιμή ενός online personal training προγράμματος είναι πολύ πιο οικονομική από ένα personal training πρόγραμμα που απαιτεί φυσική παρουσία με τον προπονητή. Επίσης είναι πιο οικονομικό από συνδρομές σε γυμναστήρια που κανείς δεν σου δίνει την απαραίτητη προσοχή και μένεις στάσιμος/η, ξοδεύοντας χρήματα σε άχρηστα συμπληρώματα η ακριβές πατέντες που δεν θα σε προχωρήσουν στους fitness στόχους σου. Επίσης είναι πιο οικονομικό ακόμα και από τα apps άσκησης και διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά, μιας και όταν παίρνεις τα “full access” πακέτα το μηνιαίο κόστος εκτοξεύεται!

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΣΚΗΣΗ. Ο Personal Trainer είναι προπονητής, παρακινητής και εκπαιδευτής για τους πελάτες του. Σε κάθε προπόνηση θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις γενικές σας γνώσεις όσον αφορά στην άσκηση, αλλά και πιο συγκεκριμένα, στο ποιες είναι οι φυσιολογικές αντιδράσεις και προσαρμογές του σώματος στις απαιτήσεις της άσκησης. Μέσω της παροχής γνώσης, καθοδήγησης, των τρόπων και των δεξιοτήτων, μετά από κάποιο χρόνο, θα μπορείτε να ασκείστε μόνοι σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει κατά συνέπεια, να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας(wellness). Μέσα από αυτή την μεταμορφωτική διαδικασία, μπορείτε να γίνετε και εσείς ο προσωπικός γυμναστής του εαυτού σας!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς υποχρεώσεων, με ελαχιστοποίηση του ελεύθερου μας χρόνου. Λύσεις όμως για φυσική δραστηριότητα μπορούν και πρέπει να βρεθούν αρκετές. Μέσα από το HM ONLINE PERSONAL FITNESS COACHING πρόγραμμα εξασφάλισε την κατάλληλη μέθοδο προπόνησης και τον προπονητικό σχεδιασμό που ταιριάζει σε εσένα, με συνέπεια και σίγουρο αποτέλεσμα, για τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης. Συνοψίζοντας, επίλεξε το HM ONLINE PERSONAL FITNESS COACHING πρόγραμμα προπόνησης και διατροφικής υποστήριξης:

  • Διότι θα σε καθοδηγώ προσωπικά με την κατάλληλη και συνεχή υποστήριξη, ενώ μπορείς να έχεις επικοινωνία μαζί μου 24 ώρες αντί για 1.
  • Διότι είναι η ευκαιρία να έχεις πρόσβαση στην άσκηση με τρόπο που ίσως πριν δεν θα είχες, με κόστος πολύ λιγότερο από ένα 1 on 1 live personal training.
  • Διότι μπορείς να κάνεις οικονομία, έως και το ½ των χρημάτων που ξοδεύει ένας άνθρωπος για συμπληρώματα και διατροφή, πετυχαίνοντας τους στόχους σου.
  • Διότι αφού ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος, θα μάθεις πώς να γυμνάζεσαι γρήγορα και αποτελεσματικά και να ετοιμάζεις τα γεύματα της εβδομάδας, σε μόλις 2 ώρεςεξοικονομώντας πολλές ώρες στην κουζίνα.
  • Διότι πολλοί/ες από εσάς  έχετε κάνει προσπάθεια για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να βλέπετε αποτελέσματα, ή δεν γνωρίζετε ποιο είδος άσκησης θα πρέπει να ακολουθήσετε για τα καλύτερα αποτελέσματα.
  • Διότι πολλοί/ες από εσάς έχετε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της γυμναστικής με ακατάλληλες ασκήσεις, ή λάθος εκτέλεση των ασκήσεων..

Get τhe Body Of Your Dreams, with hard work, with belief, with confidence and trust in yourself and those around you, there are no limits.”

hardwork

Tags: online personal training, online fitness, online personal coaching, training online, προπόνηση εξ αποστάσεως, διαδίκτυακη προπόνηση, ατομική προπόνηση online, εξατομικευμενη προπόνηση μέσω Web, Internet fitness, Web fitness coaching, online fitness and nutrition, fitness & wellness, γυμναστική, ευεξία, διατροφή