resize

«Η BudoGongYoga είναι ο τρόπος της ενεργητικής πειθαρχίας μέσω αφιερωμένης προσπάθειας χρόνου και ενέργειας, για να κατακτηθεί η γνώση του εαυτού, η ενότητα και η ειρήνη σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης».

 

Υπάρχει τρόπος να ανακτηθεί ο αυτοέλεγχος στη σημερινή φρενίτιδα σύγχρονη εποχή; ένας τρόπος να κυριαρχήσουμε και να καλλιεργήσουμε τον εαυτό μας, και που μπορεί να γίνει από τον καθένα? οι διδασκαλίες της BudoGongYoga μπορούν να είναι ένα όργανο που ενισχύει τη σοφία να αλλάξει κανείς τη ζωή του. Είναι ο ίδιος ο τρόπος, η πρόθεση που προέρχεται από την καρδιά για το πώς αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές μας προκλήσεις. Είναι η προσωπική δέσμευση να εμμείνουμε σε ιερές αξίες και αρχές, έτσι ώστε να μπορούν να βασίζονται και οι άλλοι σε εμάς. Είναι η συνεχής προσπάθεια να εφαρμόζονται αυτές τις αρχές καθημερινά, ώστε να «γυαλίζουμε τον καθρέφτη» αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

«Η BudoGongYoga είναι ένας δρόμος προς την ανθρώπινη τελειότητα, ο δρόμος της αρετής».

 

Η BudoGongYoga αναζητά την ισορροπία και την ενοποίηση των αντίθετων δυνάμεων, του πολεμιστή, του μαχητή και του ειρηνοποιού, του γιόγκι. Σας επιτρέπει να τιμάτε και να ισορροπείτε, τόσο τον πολεμιστή όσο και τον αθλητή (σώμα) με τον γιόγκι και τον σοφό (μυαλό) μέσα σας. Ο πολεμιστής αντιπροσωπεύει το σεβασμό, την πειθαρχία, την υπομονή και τη δράση, ενώ ο γιόγκι αντιπροσωπεύει την αποδοχή, τη συμπόνια, τη γαλήνη και την περισυλλογή. Αυτή η μοναδική μορφή εξάσκησης συνδυάζει τις πιο ισχυρές πτυχές μιας τυπικής πρακτικής γιόγκα, με τη φιλοσοφία και τη μορφή εκπαίδευσης που προέρχεται απευθείας από την παράδοση των παραδοσιακών πολεμικών τεχνών. Βασισμένο σε αρχές και έννοιες πολεμικών τεχνών, αυτό το μοντέρνο στυλ προπόνησης με το βάρος του σώματος και τον κινητικό διαλογισμό, είναι μια ολοκληρωμένη θεραπευτική πειθαρχία, που ενώνει την αρχαία παράδοση της αυτοδιερεύνησης με τη σύγχρονη μικτή κίνηση.

Η πρακτική της κίνησης BudoGongYoga συνδυάζει στοιχεία από διάφορους κλάδους προπόνησης με το σωματικό βάρους αλλά και του νου και του πνεύματος, όπως: πολεμικές τέχνες, Calisthenics, Animal Movement, Streching, Pilates, Qigong, Yoga, Αναπνευστικές ασκήσεις και Διαλογισμός. Η πτυχή της μεικτής κίνησης της BudoGongYoga δείχνει ότι όλες οι κινήσεις σχετίζονται, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ευκαιρίες για μια εύκολη προσαρμογή σε οποιοδήποτε περιβάλλον.  Επίσης, σε ένα μάθημα BudoGongYoga, θυμηθείτε να αφήνετε το εγώ στην άκρη. Ο εχθρός σε αυτή τη μάχη είναι το εγώ που πολεμά με την ψευδαίσθηση και την προσκόλληση στο παρελθόν και το μέλλον. Ως εκ τούτου, ως εσωτερικοί πολεμιστές οι άνθρωποι απαιτούν ένα πρόγραμμα σωματικής και ψυχικής ευεξίας που αντιμετωπίζει άμεσα αυτές τις ανάγκες σώματος-μυαλού.

Η BudoGongYoga δεν είναι ένα τυπικό πρόγραμμα γυμναστικής, είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα αυτό-μεταμόρφωσης για προσωπική ανάπτυξη. Αποτελείται από κλασικές τεχνικές γιόγκα, αθλητική προπόνηση με το βάρος του σώματος, καθώς και μια μορφή φιλοσοφίας και προπόνησης που προέρχονται άμεσα από την παράδοση των πολεμικών τεχνών που μπορούν να απολαύσουν όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικής ικανότητας. Η BudoGongYoga είναι μια meta-yoga, μια ολιστική τεχνολογία αρμονικής ανάπτυξης αφού σχεδιάζει, περιλαμβάνει και συνδυάζει στοιχεία και τεχνικές και προσφέρει τα οφέλη πολλών συστημάτων προπόνησης με το σωματικό βάρος. Ένας «Σοφός πολεμιστής» είναι αυτός που παλεύει για την ελευθερία με κάθε ανάσα και ξεπερνά τη σύγκρουση με συνειδητή επίγνωση. Ανακαλύψτε το μονοπάτι της BudoGongYoga!

 

Tags: budogong yoga, yoga, θεραπευτική χαλάρωση, η γιόγκα του πολεμιστή, ισοροπία, δύναμη, ευελιξία, Αθήνα, Αιγάλεω, δυτικά προάστια, Athens, Egaleo, κέντρο εκγύμνασης, ευλυγισία, μαθήματα γιόγκα, yoga classes, κέντρο γιόγκα, γυμναστήριο γιόγκα, ενεργειακή γιόγκα, ειρηνικός πολεμιστής, qigong yoga