Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

logo personal training250

Τι είναι η εξατομικευμένη προπόνηση (Personal Training)

outset personal training 01To μέλλον της προπόνησης και της άσκησης είναι εδώ!

Το personal training αποτελεί ένα ολιστικό, ολοκληρωμένο και ταυτόχρονα αυστηρά προσωπικό σύστημα προπόνησης που δίνει έμφαση στην διαφορετικότητα και αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση σαν μοναδική.  Με αυτό τον τρόπο μεγιστοποιούνται τα οφέλη της άσκησης και αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Η συγκεκριμένη μορφή προπόνησης έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του ασκούμενου, προσαρμόζοντας τη προπόνηση επάνω στα ατομικά του χαρακτηριστικά.

Το personal training έχει σημαντικά πλεονεκτήματα με σημαντικότερο όλων την ανθρώπινη επαφή του γυμναστή με τον ασκούμενο. Αυτή η σχέση διασφαλίζει την δημιουργία ειδικού προγράμματος, την άρτια τεχνικά εκτέλεση, την διαρκή ανατροφοδότηση (πληροφορία μετά τη προσπάθεια), την ασφάλεια, την παρότρυνση, τον αυστηρό ρυθμό εκτέλεσης. Στην πραγματικότητα οι ασκούμενοι που επιλέγουν την προσωπική εκγύμναση σπάνια επιστρέφουν στον ομαδικό τρόπο προπόνησης. 

 

Tags: personal, προσωπική προπόνηση, εξατομικευμένη προπόνηση, training, Αθήνα, Αιγάλεω, δυτικά προάστια, Athens, egaleo, κέντρο εκγύμνασης, personal training, προπόνηση για όλους, personal fitness sessions, semi personal, personal fitness, υγεία, ευεξία, γυμναστήριο personal

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.