Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

logo personal training250

Πώς ξεκίνησε η ιδέα του Personal

Personal Training ParisΗ προσωπική εκγύμναση (Personal training) έχει τις ρίζες της βαθιά εδραιωμένες στο χρόνο. Βάση τοιχογραφιών που βρέθηκαν σε σπήλαια αποδεικνύουν ότι η άρση βαρών ξεκίνησε να χρησιμοποιείται περί το 2500 π.Χ., από τότε ως τον 6ο αιώνα π.Χ., η μυϊκή ενδυνάμωση ήταν κυρίαρχη δραστηριότητα στην αρχαία Ελλάδα.

Το 1920 ο Jack Lalanne ξεκίνησε την δημιουργία προγραμμάτων άσκησης και εξειδικευμένων οργάνων γυμναστικής όπου χρησιμοποιήθηκαν ως θεμέλια για την μοντέρνα εκγύμναση που γνωρίζουμε σήμερα. Σήμερα οι επιλογές για τους προσωπικούς γυμναστές είναι απεριόριστες εφόσον οι ίδιοι είναι οραματιστές, κατέχουν τεχνογνωσία και είναι ικανοί να την αποδείξουν επιστημονικά, καθώς επίσης την θέληση και επιμονή να είναι πάντα ενήμεροι για την εξέλιξη του κλάδου.

Στο λυκαυγές του 21ου αιώνα αντιμετωπίζουμε: την επιδημία της υποκινητικότητας. Οι βλαβερές συνέπειες της καθιστικής ζωής μπορούν να καταπολεμηθούν με την προαγωγή της σωματικής άσκησης έτσι ώστε να φέρουμε τον οργανισμό μας σε κατάσταση ευρωστίας.

 

Tags: personal, προσωπική προπόνηση, εξατομικευμένη προπόνηση, training, Αθήνα, Αιγάλεω, δυτικά προάστια, Athens, egaleo, κέντρο εκγύμνασης, personal training, προπόνηση για όλους, personal fitness sessions, semi personal, personal fitness, υγεία, ευεξία, γυμναστήριο personal

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.