yphresies

Κανένας δεν μπορεί να μείνει προσκολλημένος σε ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής αποκλειστικά βασιζόμενος στην δύναμη της ατομικής του θέλησης. Η δύναμη της θέλησης πηγάζει από την αποφασιστικότητα που έχουμε να πετύχουμε κάποιους στόχους και είναι μεν σημαντική κινητήρια δύναμη όταν ξεκινάμε μία προσπάθεια αλλά είναι επίσης και μία πεπερασμένη πηγή, η οποία εξαντλείται γρήγορα όταν σε αποσπούν άλλες πιέσεις και άγχη που απορρέουν συχνά από την ζωή όταν αυτή μας δείχνει το πραγματικό, συχνά άβολο πρόσωπο της.

Εάν λοιπόν χτίσεις τους στόχους και τα σχέδια σου γύρω από την υπόθεση μίας ατσάλινης ατομικής δύναμης της βούλησης, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά είναι η αλήθεια.

Οι συνήθειες από την άλλη πλευρά είναι εξαιρετικά ελαστικές και ανθεκτικές και απαιτούν συγκριτικά μικρή προσπάθεια για να τις διατηρήσεις εφόσον τις αναπτύξεις. Ο παράγοντας «κλειδί» που θα σε μετακινήσει από το στάδιο της δύναμης της βούλησης (αρχικά όταν ξεκινάς μία προσπάθεια), στο στάδιο της συνήθειας (όταν συνεχίζεις ήδη για κάποιο καιρό) είναι η αίσθηση υπευθυνότητας απέναντι σε κάποιον άλλον.

Κι αυτός είναι ο λόγος γιατί πολλοί βρίσκουνε την λύση σε κάποιες προπονητικές ομάδες, στην προπόνηση με κάποιο φίλο ή ακόμα και στην προπόνηση με έναν personal trainer, επειδή κάποιος τους κρατάει υπεύθυνους στο να τηρούν το προπονητικό τους πρόγραμμα κάθε φορά, ακόμα κι αν δεν το θέλουν, ώσπου τελικά αναπτύσσεται μία συνήθεια. Αλλά οι επιλογές που αναφέραμε δεν λειτουργούν σε όλους. Ίσως οι ομάδες δεν είναι για εσένα, ή δεν έχεις κάποιον φίλο να προπονείται μαζί σου, ή ακόμα δεν έχεις και τα χρήματα για να προσλάβεις έναν personal trainer.

Εάν ακούγεται σαν μία δική σου περιγραφή, τότε το HM ONLINE PERSONAL FITNESS COACHING είναι πιθανότατα ή κατάλληλη επιλογή για να κρατήσεις την ατομική σου προπονητική υπευθυνότητα σε υψηλό επίπεδο!

Η δυνατότητα να έχουν οι ασκούμενοι κάποιον που παρακολουθεί την εξέλιξη τους στην προπόνηση και την δίαιτα τους κάθε εβδομάδα, κάνει για αυτούς την διαφορά και τους κρατάει προσηλωμένους στο πρόγραμμα τους για περισσότερες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουν τους στόχους τους βλέποντας χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ακόμα κι αν ο προπονητής τους δεν είναι δίπλα τους, καταλήγουν να αναπτύσσουν μία στενή σχέση μαζί του. Κι αυτό γιατί πραγματικά νοιάζεται και φροντίζει για την πρόοδο τους, ενώ αυτοί από την άλλη πλευρά νοιάζονται να μην τον απογοητεύσουν. Άρα μην το εκλάβεις σαν μια απλή πώληση αλλά σαν μία πρόσκληση. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις απευθείας μαζί μου στο HM ONLINE PERSONAL FITNESS COACHING πρόγραμμα, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά και ξεκίνα τώρα με ένα από τα πακέτα προπόνησης.!

Το HM ONLINE PERSONAL FITNESS COACHING πρόγραμμα προσφέρεται για έναν ή/και περισσότερους στόχους που ο ασκούμενος μπορεί να έχει όπως:

  • Μυϊκή Ενδυνάμωση
  • Υπερτροφία 
  • Μυϊκή Γράμμωση 
  • Βελτίωση φυσικής κατάστασης - Αερόβια Ικανότητα
  • Ευλυγισία - Ευκινησία - Ισορροπία
  • Διατροφικές συμβουλές - παχυσαρκία / απώλεια βάρους - αύξηση βάρους
  • Συμβουλευτική – βελτίωση τρόπου ζωής / wellness coaching

onlinegoals

Οποίοι και εάν είναι οι στόχοι σας θα σας βοηθήσω να τους κατακτήσετε.

Οι κατηγορίες ανθρώπων που μπορούν να συμμετέχουν σε ένα online personal training πρόγραμμα μπορεί να ξεκινήσει από εφήβους και για όλες τις ηλικίες, για αρχάριους, μεσαίο επίπεδο, ή/και προχωρημένους. Εξαιρούνται ΑΜΕΑ, άτομα με σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα -  χρόνιες παθήσεις, σοβαρά διατροφικά σύνδρομα και κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης. Στο HM ONLINE PERSONAL FITNESS COACHING μπορούν να υπάρξουν και εξειδικευμένα προγράμματα όπως:

ATHLETE’S FITNESS

athletes

Για ενεργούς αθλητές που ψάχνουν την προπόνηση - προετοιμασία κλειδί για την επίτευξη επιδόσεων - στόχων. Για πρώην αθλητές που θέλουν να επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης και δύναμης. 

 

 

 

 

 

MAN’S FITNESS

mans

Για τον άνδρα που έχει σαν στόχο την υγεία, την λειτουργικότητα, αλλά και την εξωτερική του εικόνα όσο και η ψυχική του ηρεμία, μέσα από την απώλεια βάρους, την αύξηση του μυϊκού ιστού, την βελτίωση της φυσικής κατάστασης ή/και τη γενικότερη ευεξία.

 

 

 

 

MAN’S FITNESS 50 +

mans50Για τους μεγαλύτερους κυρίους που δεν το βάζουν κάτω και νιώθουν ότι θέλουν να βελτιώσουν ή/και να διατηρήσουν την υγεία τους και την υπάρχουσα φυσική τους κατάσταση και εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WOMAN’S FITNESS

womans

Για τη γυναίκα που δεν αφήνει την ζωή να την παρασύρει και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για ένα υγιέστερο τρόπο ζωής, να χάσει τυχόν περιττά κιλά, να αποκτήσει μυϊκό τόνο και γράμμωση και να βελτιώσει την ψυχολογία της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOM’S FITNESS

moms

Για τη μητέρα με το απίστευτα απαιτητικό πρόγραμμα, που θέλει ισορροπία ανάμεσα στους διάφορους ρόλους κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά χρειάζεται και λίγο χρόνο για τον εαυτό της και την ευεξία της ώστε να ανταποκριθεί σε όλα τα υπόλοιπα.

 

 

 

 

TEEN’S FITNESS

teens

Για τον έφηβο/η που νιώθει εγκλωβισμένος, απογοητευμένος, με ψυχολογική και νοητική πίεση από διάφορα μέτωπα και θέλει να εκτονωθεί, αλλά και να γυμνάσει και να βάλει γερές βάσεις για ένα υγιές σώμα, αλλά και έναν περισσότερο ήρεμο και ισορροπημένο νου.

 

 

 

 

 

 

Tags: online personal training, online fitness, online personal coaching, training online, προπόνηση εξ αποστάσεως, διαδίκτυακη προπόνηση, ατομική προπόνηση online, εξατομικευμενη προπόνηση μέσω Web, Internet fitness, Web fitness coaching, online fitness and nutrition, fitness & wellness, γυμναστική, ευεξία, διατροφή