Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

Για εμάς - Αρμονική κίνηση, Αιγάλεω

Κέντρο Εκγύμνασης & Αυτοάμυνας "Αρμονική Κίνηση"

logo harmonic motion smallTο Κέντρο Εκγύμνασης & Αυτοάμυνας HARMONIC MOTION / «ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ξεκίνησε τη λειτουργία του με στόχο να καταστεί πυρήνας άθλησης, πολιτισμού και συνεργασίας στα μέλη του. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το συνδυασμό της εκγύμνασης, και του πολιτισμού για την καλλιέργεια ήθους και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας, για την υγεία και τη δυνατότητα ο καθένας μας να αντεπεξέρχεται και να προσαρμόζεται αρμονικά στην καθημερινότητά του.

Θέτοντας υψηλές προδιαγραφές στη διδασκαλία, τη μεταφορά γνώσης και την εξάσκηση, το Κέντρο Εκγύμνασης & Αυτοάμυνας HARMONIC MOTION είναι μέλος σε διεθνής οργανισμούς και κατέχει αρκετές σχετικές πιστοποιήσεις.

  • Πιστοποιημένο Κέντρο Parkour Αιγάλεω (ADAPT Qualification)
  • Μέλος της European Hapkido Alliance(E.H.A.) – The Korea Hapkido Federation
  • Μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Gatka – International Gatka Academy (I.G.A.)
  • Πιστοποιημένο κέντρο Gong Yoga, Aerial Yoga, Functional Training

Παράλληλα φιλοξενούνται διάφορα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις, προβολές και εκδηλώσεις από τα μέλη του εργαστηρίου που μοιράζονται μαζί μας τις γνώσεις και τα ταλέντα τους. Το Κέντρο Εκγύμνασης & Αυτοάμυνας HARMONIC MOTION  λειτουργεί υπό τη γενική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Περρέα.

 

 

Κωνσταντίνος Περρέας

Instructor

Ο Κωνσταντίνος Περρέας έχει φοιτήσει στο London Metropolitan University με μεταπτυχιακό στα International Logistics στο University of Plymouth και πέρα από την ακαδημαϊκή και επαγγελματική του πορεία, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη γυμναστική, το στίβο, το μπάσκετ και τις πολεμικές τέχνες. Είναι εκπαιδευτής στο PARKOUR/FreeRunning (ADAPT), FITNESS INSTRUCTOR (New Skills Academy) και πιστοποιημένος στη Λειτουργική Προπόνηση (METABOLIC FUNCTIONAL TRAINING – GRAFTS). Στις πολεμικές τέχνες κατέχει 4ο DAN στο HAPKIDO (European Hapkido Alliance – Korea Hapkido Federation), 1ο DAN στο AIKIDO (AIKIKAI), Black Belt στα CHAPKOONDO (Greek Chapkoondo Institute) και SILAT (Combat Silat Union), τίτλο εκπαιδευτή GATKA (International Gatka Academy) και πιστοποίηση προπονητή Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (Mixed Martial Arts – NESTA MMACA). Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Kundalini Yoga (KRI IKYTA), Gong Yoga (MEHTAB BENTON), QiGong (SENTERIS) και Holistic Health and Wellness Coach (Womens Wealth Academy) Επιπρόσθετα κατέχει τίτλους REIKI Master Teacher και AGATSOU Practitioner. Έχει εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία σαν ηχοθεραπευτής κατά PETER HESS και στις ενεργειακές θεραπείες, έχει μαθητεύσει κοντά σε πέντε δασκάλους του GONG και συνδυάζει την παραδοσιακή με την επιστημονική και βιωματική προσέγγιση στη διδασκαλία του σε όλους τους τομείς. Συνεχίζει διαρκώς την εκπαίδευσή του και ζει με την πρόθεση να βοηθά και άλλους να βιώσουν την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση του εαυτού στη ζωή τους.

 

Tags: αυτοάμυνα Αθήνα, κέντρο εκγύμνασης, αρμονική κίνηση Αιγάλεω, harmonic motion egaleo, γυμναστική, Παρκούρ, λειτουργική προπόνηση, hapkido, gatka, yoga

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.