Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

logo functional training250

Συχνότητα λειτουργικής προπόνησης

CFXWB COREFX Wall Ball In UseΗ ιδανική συχνότητα αυτού του είδους προπόνησης,  είναι κατά κανόνα τρεις φορές την εβδομάδα. Επίσης οι αρχάριοι ασκούμενοι θα πρέπει πάντα να προπονούνται κάτω από την επίβλεψη  καταρτισμένου προπονητή μιας και οι ασκήσεις αυτού του είδους προπόνησης πολλές φορές εμπεριέχουν πολύπλοκα σωματικά μοτίβα και κινήσεις. Θα πρέπει επίσης να δίνεται και ιδιαίτερη έμφαση από τον ασκούμενο στο θέμα της διατροφής. Επειδή  καταναλώνεται η διπλάσια ενέργεια, σε σχέση με άλλες  μορφές γυμναστικής, απαιτείται  και μια ισορροπημένη δίαιτα, με επαρκείς θερμίδες.

Συνοψίζοντας, η λειτουργική είναι συνεπώς, μία προπόνηση που θα βελτιώσει τις ανάγκες των ανθρώπων, είναι ένα πρόγραμμα με αντιστάσεις σχεδιασμένο για την ανθρώπινη δραστηριότητα, που στοχεύει τόσο στην βελτίωση της απόδοσης, όσο και στην ελαχιστοποίηση των τραυματισμών. Η λειτουργική προπόνηση δεν είναι απλά μια ακόμη «μόδα» αλλά ένα είδος εκγύμνασης το οποίο μπορεί να προσφέρει ευελιξία και σταθερότητα βοηθώντας σημαντικά στις καθημερινές δραστηριότητες.

 

Tags: λειτουργική προπόνηση, functional training, γυμναστική, ευεξία, ευελιξία, δύναμη, αντοχή, Αθήνα, Αιγάλεω, δυτικά προάστια, Athens, egaleo, κέντρο εκγύμνασης, fitness, προπονήσεις fitness, whole body training, hiit, circuit training, μαθήματα λειτουργικής προπόνησης, λειτουργική άσκηση, functional exercise, functional training classes, complete fitness

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.