Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

gong

Τι είναι το Gong

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να σας μεταφέρει στον κόσμο του Gong καθιστώντας το ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, για όσους κατέχετε είδη Gong, ή σκέφτεστε την αγορά ενός. Το πρόγραμμα εξετάζει όλους τους τρόπους που μπορεί το Gong να χρησιμοποιηθεί: για γιόγκα, θεραπεία, διαλογισμό, live performance και την προσωπική πρακτική. Το πρόγραμμα περιέχει πολυάριθμες τεχνικές παιξίματος, με στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση, χρησιμοποιώντας αυτό το αρχέγονο μέσο σε πολλές εφαρμογές. Έτσι οι πτυχές του προγράμματος αυτού καλύπτούν:

  • Κοσμογονία, ιερή γεωμετρία του ήχου και της δόνησης, Χρυσές Αναλογίες, Μουσική των Σφαιρών, Παγκόσμια ιστορία του γκονγκ - Οι ρίζες του γκονγκ στην Αρχαία Ελλάδα. Οι ιδιότητες του ήχου των γκονγκ - Φυσική του Γκονγκ, λειτουργία της ανθρώπινης ακοής. Δεοντολογία, ηθική και πρακτική γκονγκ. Επαγγελματικός προσανατολισμός γκονγκ.
  • Είδη και τύποι γκονγκ, η τέχνη της κατασκευής του γκονγκ, περιφερειακός εξοπλισμός Γκονγκ, πώς καθαρίζω το γκονγκ, πώς μεταφέρω και αποθηκεύω με ασφάλεια τα γκονγκ, πώς να επιλέξω το πρώτο μου γκονγκ ή/και το επόμενο.
  • Η προσέγγιση, το ζέσταμα του γκονγκ, το άνοιγμα και κλείσιμο του «ιερού χώρου». Ανατομία, περιοχές του γκονγκ και βασικές κρούσεις. Ρυθμός, ισχύς, κύκλοι σειρών κρούσεων. Κρατώντας και παίζοντας το γκονγκ εκτός βάσης. Σύνθετες κρούσεις και σειρές κρούσεων. Διαισθητικό παίξιμο. Παίζοντας παραπάνω από ένα γκονγκ. Παίζοντας γκονγκ μαζί με άλλους. Παίζοντας το γκονγκ με άλλα συνοδευτικά μουσικά όργανα.
  • Η εσωτερική πρακτική στις διαφορετικές προσεγγίσεις παιξίματος γκονγκ. Γκονγκ και Γιόγκα. Το σύστημα Gong Yoga. Γκονγκ και Διαλογισμός. Γκονγκ και μασάζ. Γκονγκ και εναλλακτικές θεραπείες. Γκονγκ ηχοθεραπεία ή μουσικοθεραπεία. Το γκονγκ στη σύγχρονη ψυχοθεραπεία. Γκονγκ και παιδιά. Γκονγκ και Α.Μ.Ε.Α..
  • Αστρολογία και Αλχημεία των γκονγκ. Γκονγκ και σαμανισμός. Γκονγκ και καλλιτεχνικές παραστάσεις.
  • Ατομικές Συνεδρίες Γκονγκ - συνεδρίες για μικρές ομάδες ανθρώπων. Η διαδικασία της συνεδρίας γκονγκ - ορισμός, εννοιολογία, προδιαγραφές. H διαδικασία της Ολονύκτιας Εγκοίμησης Γκονγκ.

Tags: gong, gong training, gong Athens, gong classes, gong history, gong Αιγάλεω, δυτικά προάστια, μαθήματα gong, εκπαίδευση gong, gong sessions, ηχόλουτρο, δονήσεις gong, ηχητική χαλάρωση, gong yoga, διαλογισμός gong

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.