Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

gong

Χαρακτηριστικά Gong

Η δομή του εν λόγω προγράμματος είναι σε 6 μέρη, που αντιπροσωπεύουν όλες τις βασικές και απαραίτητες γνώσεις για το Gong, και τα οποία διεισδύουν στην εσωτερική κατανόηση αυτού του αρχαίου μουσικού θεραπευτικού μέσου. Η εκπαίδευση γίνεται σε ιδιαίτερα μαθήματα, κατόπιν αρχικής συνάντησης και γνωριμίας (συνέντευξη). Στην κάθε μια από τις 6 συναντήσεις θα υπάρχει εκπαίδευση θεωρίας και πρακτικής 12 ωρών, συνοδευόμενη από εκπαιδευτικά videos και σημειώσεις.

Στο πρόγραμμα δεν υπάρχει προαπαιτούμενη μουσική γνώση και μπορεί να συμμετέχει όποιος ενδιαφέρεται σε επιμέρους ενότητες ή σε όλες. Παρ’όλα αυτά οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει όλο το πρόγραμμα και να αποκτήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής, θα πρέπει μέχρι το τέλος του προγράμματος να έχει αποκτήσει το δικό του Gong. Στο τέλος του προγράμματος θα υπάρχει μια έξτρα συνάντηση εξέτασης των θεωρητικών αλλά και πρακτικών θεμάτων που διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Έτσι, το πρόγραμμα εξετάζει την τονική αλχημεία και τις τεχνικές και μεταφυσικές προσεγγίσεις με έμφαση στο πώς να χρησιμοποιήσει κανείς τομείς και χτυπήματα και σύμβολα στο Gong ως σημείο ψυχο-ακουστικής εισόδου για την αλλαγή συνείδησης. Έτσι ένας εκπαιδευμένος παίκτης του Gong, μπορεί να φτάσει ένα μέρος της μη-διανοητικότητας και να χρησιμοποιήσει το Gong ως εργαλείο μεταμόρφωσης χώρου και χρόνου.

Υπεύθυνος της εκπαίδευσης είναι ο Κωνσταντίνος Περρέας έχοντας εμπειρία σαν ηχοθεραπευτής, ενεργειακός θεραπευτής, δάσκαλος yoga και qigong, και δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Έχοντας μαθητεύσει κοντά σε 4 δασκάλους του Gong συνδυάζει την γιογκική, θεραπευτική, διαλογιστική αλλά και επιστημονική προσέγγιση με την βιωματική, κάνοντας αυτό το πρόγραμμα μια δυναμική εμπειρία μάθησης. Έτσι οι μαθητές αυτής της εκπαίδευσης μπορούν να συναντήσουν ένα ολιστικό πρόγραμμα καθοδήγησης που θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση, την ικανότητα, και την εμπιστοσύνη, προς αυτό το αρχέγονο όργανο.

 

Tags: gong, gong training, gong Athens, gong classes, gong history, gong Αιγάλεω, δυτικά προάστια, μαθήματα gong, εκπαίδευση gong, gong sessions, ηχόλουτρο, δονήσεις gong, ηχητική χαλάρωση, gong yoga, διαλογισμός gong

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.