Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

logo warrior yoga250

resizeΗ Γιόγκα του Πολεμιστή (Warrior Yoga) είναι μια ισχυρή και δυναμική θεραπευτική άσκηση. Με βάση τις αρχές και τις έννοιες των πολεμικών τεχνών, αυτός ο διαλογισμός των κινήσεων είναι μια ολοκληρωμένη θεραπευτική πειθαρχία. 

Η Γιόγκα του Πολεμιστή (Warrior Yoga) είναι μια πλήρης επιστήμη που περιλαμβάνει, στάσεις γιόγκα (asanas), mudras (θέσεις χεριών), αναπνοή (Pranayam), απαγγελίες – επωδές (mantras) με ήχο (naad) ή χωρίς, διαλογισμό (simran), και χαλάρωση (nidra). Η Γιόγκα του Πολεμιστή (Warrior Yoga) εξασκείται σε σετ ασκήσεων τα οποία αποτελούν μια πλήρη εξάσκηση και δράση. Οι ασκήσεις είναι συγκροτημένες σε μια συνεργειακή σειρά ώστε να έχουν ένα πλήρες και υπολογισμένο αποτέλεσμα. Επίσης χρησιμοποιεί τον ήχο του γκόνγκ σε συνδυασμό με την πρακτική της γιόγκα για να δημιουργήσει μια αυθόρμητη κατάσταση διαλογισμού και θεραπευτικής χαλάρωσης που διευκολύνει την κίνηση της ζωτικής ενέργειας μέσα στο σώμα, με στόχο την επούλωση και τον μετασχηματισμό για την αφύπνιση της συνείδησης. Στη διάρκεια αυτής της χαλαρής και διαλογιστικής κατάστασης, το γκόνγκ παίζεται για να καθαρίσει το υποσυνείδητο και να αφυπνίσει τον ασκούμενο σε μια υπερβατική κατάσταση της συνειδητότητας. Η Γιόγκα του Πολεμιστή (Warrior Yoga) είναι μια συναρπαστική και ενδυναμωτική μορφή άσκησης, είναι ένα συναίσθημα, μια εμπειρία, και κάποτε μια περιπέτεια.

Η Γιόγκα του Πολεμιστή (Warrior Yoga) είναι μια φυσική θεραπεία που επικεντρώνεται εξίσου στην ισορροπία, τη δύναμη και την ευελιξία. Οι μαθητές προχωρούν φυσικά μέσα από συνδεδεμένες ρυθμικές στάσεις, ενωμένες με αναπνοή, φέρνοντας μια αυξημένη συνειδητοποίηση. Αυτή η ισχυρή μορφή κινητικού διαλογισμού προωθεί τον καθαρισμό και την ένωση μεταξύ του σώματος, του νου και πνεύματος. Η Γιόγκα του Πολεμιστή (Warrior Yoga) δεν είναι ένα τυπικό πρόγραμμα γυμναστικής, αν και οι άνθρωποι κάθε τρόπου ζωής μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της Γιόγκα του Πολεμιστή (Warrior Yoga). Ως εσωτερικοί πολεμιστές απαιτούμε ένα φυσικό και διανοητικό πρόγραμμα ευεξίας που απευθύνεται άμεσα στις ανάγκες μας. Αυτή η μοναδική μορφή γιόγκα συνδυάζει τις πιο ισχυρές πτυχές μιας τυπικής πρακτικής γιόγκα με μια φιλοσοφία και εκπαιδευτική μορφή που προέρχεται άμεσα από την παράδοση των πολεμικών τεχνών. Ένας "Πολεμιστής" είναι αυτός που παλεύει για την ελευθερία με κάθε αναπνοή και ξεπερνά τη σύγκρουση με συνειδησιακή επίγνωση. Ανακαλύψτε τη διαδρομή του εσωτερικού πολεμιστή.

 

Tags: warrior yoga, yoga, θεραπευτική χαλάρωση, η γιόγκα του πολεμιστή, ισοροπία, δύναμη, ευελιξία, Αθήνα, Αιγάλεω, δυτικά προάστια, Athens, Egaleo, κέντρο εκγύμνασης, ευλυγισία, μαθήματα γιόγκα, yoga classes, κέντρο γιόγκα, γυμναστήριο γιόγκα, ενεργειακή γιόγκα, ειρηνικός πολεμιστής, qigong yoga

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.