Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

logo aerial yoga250

Οφέλη Aerial Yoga

1376351 686995774672701 687307718038621919 nΕδώ είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σας κάνουν να παρακολουθήσετε ένα μάθημα Yoga αιώρησης:

  • Ενδυνάμωση και ευλυγισία ολόκληρου του σώματος: Λόγω της φύσης των θέσεων που παίρνει το σώμα σε αυτήν την πρακτική, όλα τα μέρη του σώματος συνεργάζονται δυναμικά και διατατικά προκειμένου να υπάρξει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα με έλεγχο και αρμονία. Μέσω της τακτικής εξάσκησης αναδομείται το μυϊκό σύστημα των άκρων μέσα από τις λαβές που πραγματοποιούνται με τα χέρια αλλά και με τα πόδια. Αυτή η προπόνηση χρησιμοποιείται ακόμη και για φυσική αποκατάσταση λόγο της αποσυμπίεσης της σπονδυλικής στήλης καθώς είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της.

  • Τόνωση βιολογικών λειτουργιών του σώματος: Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε άσκησης πραγματοποιείται έκκριση ενδορφινών. Ειδικά στην πρακτική της Yoga με αιώρηση λόγο των ανάστροφων θέσεων που παίρνει το σώμα, τονώνεται εξαιρετικά το κυκλοφορικό / καρδιαγγειακό σύστημα, το πεπτικό καθώς και οι λειτουργίες της απέκκρισης. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται κατ’ επέκταση η αντιγηραντική δράση που έχουν όλες οι ανάστροφες Asanas της Hatha Yoga. Επίσης ενισχύει τις νευρικές συνδέσεις που σχετίζονται με τη μνήμη λόγο της καλύτερης αιμάτωσης του εγκεφάλου και την ανάπτυξη της νοημοσύνης.

  • Ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων του σώματος: Λόγω του ότι η πρακτική περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις ισορροπίας, ενισχύεται η λειτουργία του νευρομυϊκού συστήματος (νευρομυϊκή συναρμογή), η συνεργασία δηλαδή των μυών με το νευρικό σύστημα. Λόγω των νέων κινήσεων που πραγματοποιούνται στην πρακτική, το σώμα αναπτύσσει καινούργιες δεξιότητές που μπορεί να μην είναι σε θέση να εκτελέσει σε μία κλασική μορφή άσκησης.

  • Αντιμετώπιση φοβιών: Ακριβώς όπως είναι η αντίληψή μας για τον έξω κόσμο είναι και ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας! Αν αντιστρέψουμε την οπτική μας όμως, κάτι αρχίζει και αλλάζει καθώς τα πάντα ανατρέπονται. Κάπως έτσι μέσα από την αιώρηση και τις ανάστροφες θέσεις αρχίζει το σώμα και ο νους να έχει μικρότερες αντιστάσεις στις αλλαγές και στην αντίληψή μας προς τα εξωτερικά ερεθίσματα.

  • Πνευματική ανάταση:  Ανακαλύπτοντας τις δεξιότητες που κρύβει το σώμα, παίρνουμε πάντα την ικανοποίηση και τη χαρά της δημιουργίας, καθώς βιώνουμε την αίσθηση της αιώρησης μέσα στο μαγικό πανί! Αυξάνει τη δημιουργικότητα, η οποία μας οδηγεί να αναπτύξουμε τις δικές μας καλλιτεχνικές τάσεις με την υπέροχη επιβράβευση της  χαράς και της αισιοδοξίας.

 

 

Tags: aerial yoga, yoga, αιώρηση, ευεξία, ευελιξία, Αθήνα, Αιγάλεω, δυτικά προάστια, Athens, egaleo, κέντρο γιόγκα, μαθήματα γιόγκα και χαλάρωση, aerial yoga classes, ευλυγισία, anti gravity yoga, γιόγκα της αιώρησης, αιώρα, ακροβατικά αέριαλ, aerial fitness, hammock yoga, γιόγκα στο πανί

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.