Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

logo aerial yoga250

Η Aerial Yoga ή Υoga της αιώρησης

20374353 254198115097414 8324696553351301555 nΗ Aerial Yoga ή Υoga της αιώρησης είναι ένα νέο είδος σωματικής δραστηριότητας το οποίο δημιούργησε ο  Christopher Harrison, χορογράφος του Broadway. Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων προερχόμενες  από τη γιόγκα, το πιλάτες, τη γυμναστική και εναέριες ακροβατικές ασκήσεις, μαζί με ένα εξάρτημα που μoιάζει με αιώρα και λέγεται  Ηamok(αιώρα).

Η αιώρα είναι ένα στήριγμα που προορίζεται να βοηθήσει την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης καθώς και την αποσυμπίεση της. Επίσης μέσω της πρακτικής επιτυγχάνεται ενδυνάμωση όλου του σώματος, διεύρυνση της ευλυγισίας και εμβάθυνση σε στάσεις της Hatha Yoga καθώς η αιώρα χρησιμοποιείται ως ένα βοήθημα για την βελτίωση της κάθε στάσης. 

Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, γίνονται διάφορες στάσεις από την παραδοσιακή γιόγκα ή την Aerial χρησιμοποιώντας την αιώρα για υποστήριξη. Μερικές από τις πιο βασικές στάσεις περιλαμβάνουν απλές διατάσεις, μέσα στην αιώρα, ενώ άλλες πόζες περιλαμβάνουν ανάποδα κρεμάσματα και στηρίξεις.

 

Tags: aerial yoga, yoga, αιώρηση, ευεξία, ευελιξία, Αθήνα, Αιγάλεω, δυτικά προάστια, Athens, egaleo, κέντρο γιόγκα, μαθήματα γιόγκα και χαλάρωση, aerial yoga classes, ευλυγισία, anti gravity yoga, γιόγκα της αιώρησης, αιώρα, ακροβατικά αέριαλ, aerial fitness, hammock yoga, γιόγκα στο πανί

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.